Звернення до Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, лікарів ветеринарної медицини

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Члени Української асоціації виробників і дистриб’юторів ветеринарних препаратів та кормових добавок звертаються до вас з проханням сприяти застосуванню вітчизняних ветеринарних препаратів для профілактики та лікування тварин і птиці.

Повідомляємо, що члени Асоціації забезпечують виробництво більше половини ветеринарних препаратів вітчизняного виробництва гарантовано високої якості та безпечності, понад 150 найменувань яких експортується за кордон. Якість наших препаратів відповідає європейським стандартам і вони не поступаються закордонним аналогам відомих брендів за ефективністю та безпечністю та в більшості випадків перевершують аналоги виробництва країн СНГ.

Ми переконані, що Ваша підтримка дасть поштовх для активної розробки, виробництва та реалізації нових ефективних ветеринарних препаратів, що призведе до підвищення конкурентоздатності держави, створення нових робочих місць та збільшення грошових надходжень до бюджету країни у вигляді податків та валютних надходжень від експорту.

Нашими споживачами прямо чи опосередковано є:

  • холдинги по виробництву м’яса птиці та яєць;
  • комплекси по вирощуванню та відгодівлі свиней;
  • комплекси по вирощуванню та відгодівлі великої рогатої худоби;
  • комплекси по виробництву молока;
  • фермерські господарства;
  • індивідуальні виробники тваринницької продукції, (серед них: ПАО «Миронівський хлібопродукт», Комплекс Агромарс, АПК-Інвест, НВП «Глобінський свинокомплекс», СВАТ «Агрокомбінат «Калита», АХ «Авангард», Бахмутський аграрний союз, АПК «Мелітополь», Асоціація виробників молока, Тернопільська птахофабрика,ТОВ «Ясенсвіт» та багато інших).

Просимо розглянути наше звернення, дати об’єктивні рекомендації виробникам тваринницької продукції та їх об’єднанням, місцевим товаровиробникам щодо якнайактивнішого залучення нас до виробничо-технологічних циклів з метою створення максимально замкнутого вітчизняного комплексу виробництва тваринницької продукції та продуктів харчування.

Давайте разом перетворимо гасло «Споживай Українське» на стиль життя у власній державі!

СЛАВА УКРАЇНІ!

З повагою,
генеральний директор В.Г. Скрипник

Засновники Асоціації: НВП «БіоТестЛабГрупп», АТ «Біофарм», НВФ «Бровафарма», НВП «Ветсинтез», ВНП «Укрветпромпостач», ПрАТ «ВНП Укрзооветпромпостач».

Leave a Comment