Робоча зустріч членів Асоціації та представника Державного Комітету ветеринарного контролю та нагляду Міністерства сільського господарства республіки Казахстан

На минулому тижні відбулася зустріч членів Асоціації  та представника Державного Комітету ветеринарного контролю та нагляду Міністерства сільського господарства республіки Казахстан, заступника генерального директора РГП на ПХВ «Національний референтний центр по ветеринарії» Сапаргалієва Серіка Кінаятовича, який прибув на запрошення Держпродспоживслужби України за ініціативи Асоціації. Зустріч відбулася у доброзичливій невимушеній атмосфері. Були обговорені питання співробітництва членів Асоціації з ветеринарною службою республіки Казахстан, виявлені недоліки та першочергові завдання по його покращенню. Колега з республіки Казахстан прийняв участь у роботі виставки Агро-2016, познайомився з виробництвом ветеринарних препаратів членів асоціації. Гість дав високу оцінку виробництву ветпрепаратів, висловив захоплення методами контролювання якості та якістю самих ветеринарних препаратів.

Також пан Сапаргалієв С.К. познайомився з роботою Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів та ДНДКІ ветпрпаратів і кормових добавок. Гість був у захваті від краєвидів столиці України та дружнього ставлення українців.

Leave a Comment